F

OM

 

Ila Auto er et norsk bluegrassband som består av fetterne Kay Arne Sulutvedt og Stein Are Fevang fra Vivestad og Høyjord i Vestfold, brødrene Matias Hilmar Iversen og Kristoffer Iversen fra Kolbotn og Kai Henrik Ryen fra Kjelsås i Oslo. Bandet ble startet i 2005.

 

Bandet spiller bluegrass inspirert av Flatt & Scruggs og Bill Monroe med elementer av popmusikk og rock and roll. I tillegg til sitt ordinære repertoar, spiller bandet også av og til barnekonserter med barnesanger i bluegrassversjoner. I 2006 ga de ut sitt debutalbum If You Keep Pickin' it Might Never Heal på Auto Records. For albumet fikk bandet Spellemannprisen 2006 i klassen country. 

 

Ila Auto var et av bandene som ble tatt ut til å spille på by:Larm 2007 i Trondheim. Januar 2008 kom bandets andre album, Over the Next Hill, som også ble Spellemannominert. 18. januar 2010 kom det tredje albumet, Ila Auto, også det på Auto Records, med litt drahjelp fra Universal Music. Albumet Ila Auto er også bandets første plate med norske tekster.
 

Ila Auto har siden starten i 2005 spilt over 600 konserter. Bandet har blant annet spilt på Slottsfjellfestivalen i Tønsberg hvert år siden 2006.

Medlemmer


Matias Hilmar Iversen: vokalist og gitar

Stein Are Fevang: vokalist og dobro

Kristoffer Iversen: kontrabass og vokal

Kay Arne Sulutvedt: banjo og vokal

Kai Henrik Ryen: mandolin, skarptromme,
vaskebrett og diverse perkusjon

 

Diskografi


If You Keep Pickin' it Might Never Heal
(Auto Records, 2006)
Over the Next Hill (Auto Records, 2008)
Ila Auto (Auto Records, 2010 

Liker ikke køntri 2014

 

BOOKING INFO

TLF: 920 31 145 / 24 14 61 90
E-post:  jr@unitedstage.no

www.unitedstage.no
 

PRESSEKONTAKT

Lars Tefre Baade 

lars.baade@theosloway.no

 

 

HØR OSS PÅ: